Predavanje povodom završetka prvog mentorskog programa UFDS-a

U četvrtak, 14. juna u prostorijama Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu održano je predavanje povodom završetka prvog ciklusa mentorskog programa UFDS-a.

Gosti predavači su bili Dragan Vukosavljević, direktor konsultantske kuće HINT i Nemanja Vuksanović, istraživač organizacije Monitoring socijalne situacije u Srbiji (MONS).

U uvodnom delu diskusije, Dragan je mentiima ukazao koje su to prilike za razvoj karijere, odnosno koje su to prednosti i izazovi rada u korporativnom, ali i preduzetničkom okruženju. Nemanja je predstavio statističke podatke na temu zaposlenosti mladih u Srbiji i Evropskoj uniji i dodao da mikro i makroekonomska situacija u kojoj kandidat započinje svoju poslovnu karijeru bitno utiče na brzinu i dinamiku razvoja karijere.

Taking into account the optimistic economic indicators and indicators of employment in Serbia in 2018, it can be concluded that the economic situation is in favor of people who are looking for a job.

“Zahvaljujemo se Draganu i konsultantskoj kući HINT na kontinuiranoj podršci tokom programa, kao i Nemanji Vuksanoviću i MONS-u na prezentaciji statističkih podataka.”

Aleksandar Plavšin, menadžer UFDS-a
Predavanje povodom završetka prvog mentorskog programa UFDS-a
HiNT d.o.o, Dragan Vukosavljević 21. јун 2018.
Podeli ovaj članak
Oznake
CSR
Naši blogovi
Prijavi se da ostaviš komentar
Coaching za menadžere prodaje i prodajne timove
Individualni i/ili timski coaching